OneCo

Google markedsføring for OneCo

Bakgrunn:

OneCo, som er blant Norges største elektrikerfirmaer, velger å samarbeide med DIGSTRA.

Mål:

Hovedmålet med prosjektene med OneCo er å forbedre OneCo sin synlighet på Google. Videre ønsket de å styrke sitt digitale inntrykk for å fremstå som profesjonelle og pålitelige elektrikere. DIGSTRA ble engasjert for å levere tjenester innen Google Maps-optimalisering, Google Drift-administrasjon og Google AdWords-annonsering

Strategi:
‍DIGSTRA utviklet en strategi for å oppnå OneCo sine mål innen Google-markedsføring:
Google Maps Optimalisering:
Gjennomført en nøye analyse av OneCo sin Google Maps-listing for å sikre nøyaktig bedriftsinformasjon og optimal synlighet i lokale søk.
Google AdWords Annonsering:
Utviklet skreddersydde Google AdWords-annonsekampanjer for å øke synligheten i søkeannonser og drive målrettet trafikk til OneCo sin nettside. Dette var annonsekampanjer for blant annet Zaptec ladere, og andre annonseringer på et nasjonalt nivå.
Proaktiv Kommunikasjon:
Opprettet regelmessig kommunikasjon med OneCo for å holde dem oppdatert om kampanjeprestasjoner, endringer i Google-algoritmer og potensielle forbedringer.
Implementering:
Gjennom grundig implementering av strategien har DIGSTRA oppnådd følgende resultater for OneCo:
Forbedret Google Maps-tilstedeværelse:
OneCo sin Google Maps-listing er optimalisert med korrekt bedriftsinformasjon, åpningstider og positive kundeomtaler, noe som på sikt skal øke synligheten i lokale søk.
Kontinuerlig Optimalisering:
DIGSTRA gjennomfører løpende analyser for å identifisere områder for ytterligere forbedring, slik at OneCo kan dra nytte av de beste markedsføringstiltakene.
Resultater:
OneCo fremstår mer profesjonelle og har fått orden på alle Google maps listinger. Profesjonell håndtering av Google Drift har styrket kundetilliten. Google AdWords-annonseringer har generert målrettet trafikk og ført til økte henvendelser.
Konklusjon:
DIGSTRA har effektivt støttet OneCo i å optimalisere deres online tilstedeværelse på Google. Den kombinerte innsatsen innen Google Maps, Google Drift og Google AdWords har ikke bare forbedret synligheten, men også styrket OneCo sin digitale profil som en pålitelig og profesjonell aktør innen elektrobransjen. Samarbeidet har vært vellykket i å skape målbare resultater for OneCo. Vi ser fremover, mot å få OneCo til å være Norges mest synlige elektrikker firma på Google. Takk til Stian Thorsrud for tilliten.
Jobbers Full Width Image

Noen av våre samarbeidspartnere