Sandnesadvokatene

Prosjekter
Sandnesadvokatene

Nettside & Google markedsføring

Bakgrunn:

Sandnesadvokatene er et lokalt advokatfirma i Sandnes. I den digitale tidsalderen møter advokatfirmaer store utfordringer når det gjelder å tiltrekke seg nye klienter. Sandnesadvokatene var ikke noe unntak. Sandnesadvokatene befant seg i skyggen av større konkurrenter og hadde begrenset synlighet på nettet. Tradisjonelle markedsføringsstrategier ga beskjedne resultater, og det var på tide å omfavne Googles kraftfulle verktøy for å endre situasjonen.

Mål:

Hovedmålet med prosjektet er å posisjonere Sandnesadvokatene som nummer én blant advokatfirmaer i Sandnes-området gjennom økt synlighet på Google. DIGSTRA ble engasjert for å optimalisere nettsiden, administrere Google Ads-annonsering, og sikre en konkurransedyktig posisjon på Google organiske søk på relevante søkeord som "advokat Sandnes" og "advokatfirma Sandnes".

www.sandnesadvokatene.no

Strategi:
‍DIGSTRA utviklet en helhetlig strategi for å oppnå Sandnesadvokatene sine mål innen Google-markedsføring:
Organisk Søkeoptimalisering:
Gjennomførte en grundig søkeordsanalyse for Sandnesadvokatene sin nettside, optimaliserte innholdet for nøkkelord som "advokat Sandnes", og arbeidet med strategier for å forbedre organisk synlighet.
Google Ads Annonsering:
Utviklet skreddersydde Google Ads-annonsekampanjer målrettet mot relevante søkeord for å øke synlighet og generere målrettet trafikk.
Kontinuerlig Optimalisering:
Regelmessige analyser og optimalisering av kampanjer basert på ytelsesdata og endringer i markedstrender for å sikre kontinuerlig forbedring.
Lokal SEO Optimalisering:
Fokuserte på lokal søkeoptimalisering for å sikre maksimal synlighet blant potensielle kunder i Sandnes-området.
Implementering:
Gjennom grundig implementering av strategien har DIGSTRA oppnådd betydelige resultater for Sandnesadvokatene:
Nummer 1 Plassering:
Sandnesadvokatene har gått fra en tidligere 10. plass til å bli nummer 1 blant advokatfirmaer i Sandnes-området på Google-søkeresultatene.
Økt Organisk Synlighet:
Optimalisering av nettsiden har ført til betydelig forbedret organisk synlighet, med høyere rangering på relevante søkeord som "advokat Sandnes" og "advokatfirma Sandnes".
Suksessfulle Google Ads Kampanjer:
Google Ads-annonsering har generert betydelig økt synlighet i betalte søkeresultater og resultert i økt kundeengasjement og konverteringer.
Massiv Økning i Henvendelser:
Sandnesadvokatene har opplevd en merkbart økt strøm av henvendelser fra Google, langt utover hva de noensinne kunne ha håpet på. Sandnesadvokatene får rundt 30 henvendelser i måneden fra potentielle klienter via Google markedsføring, hvor ca halvparten av disse blir klienter.
Resultater:
Sandnesadvokatene har nå en dominerende posisjon som det ledende advokatfirmaet i Sandnes-området på Google-søkeresultatene. Både organisk synlighet og resultater fra betalte annonser har opplevd betydelig vekst. Massiv økning i henvendelser fra potensielle kunder gjennom Google-markedsføring.
Konklusjon:
DIGSTRA har levert imponerende resultater for Sandnesadvokatene ved å transformere deres online synlighet gjennom Google-markedsføring. Fra å være nummer 10 har de nå klatret til toppen av søkeresultatene., Sandnesadvokatene er nå utstyrt med et sterkt digitalt fundament for å tiltrekke seg og betjene en bred klientbase i Sandnes-området. Stor takk til alle i Sandnesadvokatene for samarbeidet.
Jobbers Full Width Image

Noen av våre samarbeidspartnere