Hvilke plattformer bør tjenestebedrifter markedsføre seg på?

Markedsforingstips
Hvilke plattformer bør tjenestebedrifter markedsføre seg på?

Hvilke plattformer bør tjenestebedrifter markedsføre seg på?

June 3, 2023

Markedsføring for tjenestebaserte bedrifter

Hvordan tjenestebaserte bedrifter bør markedsføre seg:

 1. 1. Google Ads:
  • Google Ads er en kraftig annonseringsplattform som gir tjenesteleverandører muligheten til å vise annonser i søkeresultatene for spesifikke søkeord. Ved å investere i betalte kampanjer kan bedrifter sikre topplasseringer i relevant søkeaktivitet, øke synligheten og tiltrekke seg målrettet trafikk.
 2. 2. Google My Business (GMB):
  • Google My Business er essensiell for lokale tjenesteleverandører. Ved å oppdatere bedriftsinformasjonen, inkludert åpningstider, adresse og kontaktinfo, kan bedrifter vises i lokale søkeresultater og på Google Maps. Dette er avgjørende for å tiltrekke seg lokale kunder og styrke troverdigheten.
 3. 3. Organisk Søk (SEO):
  • Å optimalisere nettstedet for søkemotorer (SEO) er nøkkelen til organisk synlighet på Google. Ved å lage relevant og engasjerende innhold, optimalisere nettstedets struktur og sikre en mobilvennlig opplevelse, kan tjenesteleverandører stige i rangeringene og tiltrekke seg trafikk uten å måtte betale for hvert klikk.
 4. 4. Google Analytics:
  • For å forstå effekten av markedsføringen, er Google Analytics et uunnværlig verktøy. Ved å analysere besøksdata, konverteringer og andre viktige KPIer, kan bedrifter få innsikt i kampanjens suksess og foreta nødvendige justeringer for å optimalisere resultatene.
 5. 5. Youtube-annonsering:
  • YouTube, en Google-eid plattform, gir muligheten til å nå ut til et bredt publikum gjennom videoannonser. Dette er spesielt effektivt for tjenesteleverandører som ønsker å demonstrere sine ferdigheter eller gi informative presentasjoner.
 6. 6. Google Reviews:
  • Anmeldelser på Google er en betydelig faktor for potensielle kunders tillit. Å oppfordre fornøyde kunder til å gi positive tilbakemeldinger hjelper ikke bare med omdømmebygging, men bidrar også til bedre synlighet på Google.Ved å kombinere disse markedsføringsmulighetene på Google, kan tjenestebaserte bedrifter skape en omfattende og effektiv strategi for å tiltrekke seg målgruppen, øke synligheten og drive vekst online.
Full Width Blog Image

Noen av våre samarbeidspartnere