Hvordan Google Maps påvirker Google rankingen din

Markedsforingstips
Hvordan Google Maps påvirker Google rankingen din

Hvordan Google Maps påvirker Google rankingen din

August 31, 2023

Hvordan rangere på Google Maps

Hvordan Google Maps og SEO henger sammen:

 1. 1. Lokal Søkoptimalisering (Local SEO):
  • Google Maps er integrert med Google-søk, spesielt for lokale søk. Når potensielle kunder søker etter produkter eller tjenester i ditt geografiske område, vil bedrifter med oppdatert og nøyaktig informasjon på Google Maps rangere høyere. Sørg for at firmanavnet, adressen, telefonnummeret og andre relevante opplysninger er korrekte og oppdaterte.
 2. 2. Kundeanmeldelser og Omdømmebygging:
  • Google Maps gir kunder en plattform for å dele sine erfaringer gjennom anmeldelser. Positive anmeldelser kan styrke omdømmet ditt, samtidig som de bidrar til bedre rangering. Oppmuntre fornøyde kunder til å gi tilbakemelding på Google Maps, og håndter eventuelle negative tilbakemeldinger profesjonelt for å vise engasjement for kundetilfredshet.
 3. 3. Nøyaktig Kartplassering:
  • Sørg for at bedriftens beliggenhet på Google Maps er presis. Feilaktig plassering kan føre til forvirring blant kunder og påvirke søkerangeringen negativt. Verifiser stedet ditt på Google My Business for å sikre nøyaktig kartplassering.
 4. 4. Google My Business-optimalisering:
  • Google Maps er tett knyttet til Google My Business. En optimalisert profil med fullstendig informasjon, inkludert åpningstider, bilder og beskrivelser, forbedrer sannsynligheten for bedre rangering. Oppdater regelmessig informasjonen for å vise at bedriften er aktiv og relevant.
 5. 5. Mobile Brukeropplevelse:
  • Mobilvennlighet er en viktig faktor for søkemotoroptimalisering. Google Maps er ofte tilgjengelig på mobile enheter, så sørg for at nettsiden din er responsiv og gir en god brukeropplevelse på alle plattformer.
   Ved å ta disse trinnene for å optimalisere din tilstedeværelse på Google Maps, vil du ikke bare forbedre synligheten og tilgjengeligheten for dine kunder, men også styrke din posisjon i Googles søkeresultater. Dette kan være nøkkelen til å tiltrekke nye kunder og skape vekst for din virksomhet.
Full Width Blog Image

Noen av våre samarbeidspartnere